Tervehdys!


Blogi toistaiseksi tuolla. Sisustusaiheisia postauksia löydät tällä hetkellä myös täältä http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi

lauantai 19. tammikuuta 2013

Sängynpääty viimeistelee makuuhuoneen ilmeen

Hyvin pienilläkin muutoksilla saa aikaan uuden ilmeen huoneeseen kuin huoneeseen. Tässä tapauksessa makuuhuoneen ilme oli viimeistelyä vailla ja vaaleiden sävyjen lisäksi kaivattiin hieman särmää.
Rakennusajalta oli jäänyt muutama tumma levy nurkkiin pyörimään. Ne olivat tulleet keittiötoimituksen mukana ja olivat toimineet suojalevyinä kuljetuksen aikana.
Sävyltään ja kooltaan ne olivat lähes täydelliset siirtymään sängynpäädyksi. Kauppojen hinnat ovat lähes poikkeuksetta niin suolaiset, että tämä jos joku on hyvä ja helppo tuunauskohde jokaiselle. Päädyksi voi laittaa esim. styroksilevyt, jotka päällystää kauniilla kankaalla tai tuunata kauniin rustiikkisen päädyn siirtolavoista. Helpoin ja kevein versio on vain maalata tai tapetoida pääty sopivalta alueelta. Alueen voi reunustaa vaikka kauniilla listoilla.
Nämäkin levyt voi tulevaisuudessa peittää kankaalla tai tapetilla, kun muutosta taas kaipaa. Nyt ne menevät ihan näin!
Tässä huoneessa ehostus oli siis varsin helppo ja  päädyn osalta hinta täysi 0 euroa. Huoneeseen tuli kuitenkin uutta ryhtiä ja särmää.
Ilmeen viimeistelemiseksi kiinnitettiin oven yläpuolelle sisustusteksti ja lipaston päälle aseteltiin tunnelmaa luovat matkoilta tuodut puuesineet.

Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti