Tervehdys!


Blogi toistaiseksi tuolla. Sisustusaiheisia postauksia löydät tällä hetkellä myös täältä http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lapsen piilopaikka Osa2

Nyt on "vaatehuone" viimeistä silausta vaille valmis. Pääsimme pojan kanssa yhteisymmärrykseen lopputuloksen kanssa. Äitinä olen tyytyväinen, että kokonaisuudesta ei tullut NIIN perus poikamainen, vaan pirteitä värejä saatiin paljon.

Parven alaosaan laitettiin raikkaan raidallinen verho. Kangas Ikeasta. Sen takana on kivaa tehdä salaisia juttuja. Tulevaisuudessa, jos varastotilaa tarvitaan lisää, verho kätkee  tavarakasat taakseen.
Kurkistetaan, mitä sieltä löytyy...
Ikean tähtilamppu luo salamyhkäistä tunnelmaa

Pikkupöydän ääressä voi puuhailla mukavia ja peilin edessä syntyy parhaat irvistykset. Ylhäältä roikkuu oma askartelu. Kukat kuuluvat myös tänne ja ihan lapsen omasta toiveesta.

Toiselta seinustalta löytyy uudelleen päällystetty patja, jonka alla on liukueste. Pysyy siis paikoillaan, vaikka meno villiintyisikin hurjaksi.
Seinällä ystävien kuvia, omia askarteluja ja taideteoksia.
Tyynyihin ommeltiin uudet päälliset Ikean pallokankaista. Isompi musta- ja pienempi punapohjainen. Sydäntyyny on ollut pitkään toivelistalla. Nyt ystävänpäivän kunniaksi kävimme lapsen kanssa  yhdessä sen ostamassa.Korkealle seinustalle maalattiin liitutauluLeikkikäyttöön tarkoitettu parvi olikin niin mieluinen, että siellä nukutaan nyt säännöllisesti  kaikki yöt
Lehden alle lisättiin eläinaiheinen vauvamobile. Toimii hauskuuttajana isommallekin lapselle (illalla nukkumaanmennessä on hauskaa saalistaa ötököitä varpaiden väliin.....!).

Ja jottei tämä nyt ihan lässyksi menisi, niin Mikä Tuolla häämöttää?!?
KÄÄK! Kauhea valtava ja karvainen HÄMÄHÄKKI!!!! Verkko virkattu villalangasta.

Varsinaista huonetta ei kuulema tarvita enää ollenkaan, kun täältä löytyy kaikki kiva! Tässäkuitenkin kuvia myös huoneen puolelta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti