Tervehdys!


Blogi toistaiseksi tuolla. Sisustusaiheisia postauksia löydät tällä hetkellä myös täältä http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi

torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkahvilla kädentaitajan kaksiossa

Olen usein ihaillut ystäväni Kirsikan monipuolisia kädentaitoja ja kykyä poimia luovia ratkaisuja ympäristöstä sisustukseensa. Sain ystävänpäivänä vierailla ystäväni kotona ja valokuvata blogiimme romanttisen kaksion kauniita yksityiskohtia. Voitte arvata, että kuvia kertyi runsain mitoin, tässä teille muutama ihasteltavaksi.


Aloitin valokuvaamisen keittiöstä. Ihastelin kapealle uudelle hyllykölle sommiteltuja pieniä sisustusesineitä ja käsitöitä. Yllä kuva kädentaitajasta kauniissa tinakehyksissä.

 

Kuiten muissakin huoneissa myös tässä tilassa jokainen sisustuksen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Jopa reseptikirja on valittu tyyliin sopivaksi. Hopeiset aterimet ovat huolellisesti sommiteltu omille paikoilleen ja tuoksulliset tuikut laitettu tuunattuihin lasipurkkeihin.Olohuoneen kattoon on ripustettu aito luonnonoksa, jossa roikkuu itse höyhenistä valmistettuja sisustuspalloja. Sommiteltan viimeistelee yläpuolelle kattopalkkiin kiinnitetty sisustustarra.

Olohuoneen ikkunaa koristaa itse kudottu kranssi. Kranssin sisällä on tunnelmalliset koristevalot. Tässä syntyy hempeä akvarellityö.


 Myös valaisimet ovat tietysti tuunattu romanttiseen tyyliin.


Tämän sisustustarran ystäväni on kiinnittänyt makuuhuoneensa sängyn yläpuolelle.


Itse huovutetut mini-nallet. Ne kantavat mukana runoa: "Ota Nallukka ystäväksi, sille voi kertoa ilot ja surut. Nallukalla on lempeä sydän."


Pitsit säilyvät kauniisti wanhoissa rukin puolissa.


Perinteisen yöpöydän korvaa wanha aidosti kulunut jakkara.

 Pellavaiset sydämet koristavat makuuhuoneen ovenkahvaa.


Romanttinen tunnelma jatkuu sisätiloista parvekkeelle. Ystäväni kädentaidot tulevat kauniisti esille itse tehdyssä seinäkoristeessa, sekä maalatuissa kivissä.


Kiitos Kirsikalle, kun sain käydä kurkistamassa luovaan kaksioosi!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti