Tervehdys!


Blogi toistaiseksi tuolla. Sisustusaiheisia postauksia löydät tällä hetkellä myös täältä http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi

perjantai 25. tammikuuta 2013

Testaa sisustustyylisi!

Tikkurilan sivuilta www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tyylitesti löytyy mukaansatempaava sisustustesti. Testissä vastaat seitsemään kysymykseen, jonka jälkeen sinulle määräytyy henkilökohtainen sisustustyyli. Testin lopussa saat idearikkaan mood boardin ja tyylisi mukaisen sisustuskuvan. Mood boardista voit poimia ideoita kotisi sisustukseen. Sisustuskuvaan pystyt vaihtamaan värejä Tikkurilan värilastujen mukaan. Minulle vastaukseksi tuli aitouden etsijä ja nousevaksi tyyliksi moderni pelkistäjä.


AITOUDEN ETSIJÄ
Saat elämyksiä luonnon materiaalien aitoudesta ja lämpimästä, murretusta väriskaalasta. Harkitun huoleton tyylisi heijastaa ekologisia arvojasi. Etsit esineitä, joissa näkyy käsityön jälki, löydät
tehoste-elementit suoraan luonnosta.
MODERNI PELKISTÄJÄ
Olet klassisen tyylin ystävä ja uutuuksien omaksuja. Skandinaavinen pelkistys ja urbaani rosoisuus yhdistyvät sisustusvalinnoissasi. Kotisi laadukas, hillitty ilme uusiutuu helposti jo yhdellä katseenvangitsijalla, kuten taululla tai seinän värillä.
LUOVA SEIKKAILIJA
Rakastat yllätyksiä ja ennakkoluulottomia väriskaaloja. Tyylisi viestii rohkeutta, perittyä, kierrätettyä ja uutta. Ideoit tutuille esineille uusia käyttötapoja.
VALIKOIVA NAUTISKELIJA
Sinua puhuttelee hienostunut, boheemi tyyli, syvät, dramaattiset värit ja metallin, silkin tai helmiäisen hohto. Löydät sisustuksesi elementit yhtä hyvin antiikkiliikkeestä kuin huippudesignerien kokoelmista ja saat kaiken sopimaan hienosti yhteen.
HERKKÄ HAAVEILIJA
Rakastat puuteroituja pastellisävyjä, huoletonta huvilatunnelmaa, muistojen kultaamaa kartanotyyliä ja kodikasta yhdessäoloa. Arki on sekä kaukana että kauniisti läsnä tunnelmassa, jota kukat, kynttilät, pikkuesineet ja tekstiilit huokuvat.




Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti