Tervehdys!


Blogi toistaiseksi tuolla. Sisustusaiheisia postauksia löydät tällä hetkellä myös täältä http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi

torstai 31. tammikuuta 2013

Kaiuttimien uusi ilme

Kaiutin voi olla olohuoneen kauhistus tai kaunistus. Tämä vinkki on edullinen ja helposti muunneltavissa. Alunperin koivunvärinen kaiutin maalattiin valkoiseksi. Uutta ilmettä saatiin niinkin eksoottisellä välineellä kuin sukkahousuilla!! Myös ohuet legginsit käyvät. Tässä tapauksessa alle laitettiin ruskeat 40 denierin legginsit ja päälle vaaleat pitsikuvioiset alehyllystä löydet sukkahousut.
Joustavuuten ansiosta istuvat napakasti. Etupaneeli sujautetaan sukkiksen tai legginsin sisään ja solmitaan taakse.

Ja ei kun paikoilleen! Kahden kaiuttimen uusi ilme tuli materiaaleineen maksamaan noin 10 euroa.
Jos pitsi ei miellytä miehistä silmää, niin sukkahousukuvioita löytyy tänäpäivänä todella laajakirjo, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Ilmettä voi vaihtaa helposti vaikka vuoden ajan mukaan! Ei muuta kuin sukkahousuostoksille niin naiset kuin miehetkin!
Tämän loistavan idean jakoi kanssamme Anne L.
 Kiitokset!

1 kommentti:

  1. Tämä oli todella hauska vinkki. Ei kyllä tullut mieleenkään, että kuvassa näkyvät kaiuttimet olisi sukkahousuilla päällystetyt. Lisäksi tämä vinkki mahdollistaa aivan uuden iskurepliikin. Eli kun mies löytää naisen jolla on hienot sukkahousut jalassa, niin voi kehua kuinka hyvin ne sopisi hänen kaiuttimiinsa. Sitten kannattaa lähteä yhdessä sovittelemaan, tai voi sen sovittelun tehdä sitten aamullakin, näkee paremmin päivänvalossa.

    VastaaPoista